Bestuur R.C. Sneek

Maak kennis met ons bestuur

Siemen Cnossen

Voorzitter

Als voormalig captain van de vroegere rugby club Sneek maakt Siemen zich nu hard voor de ‘nieuwe’ club als voorzitter.

Rugby laat je nooit weer los, het spelletje, de sfeer, de humor, verrijkt je leven!

Marten Algra

Penningmeester

Marten Algra, oudgediende van de vroegere Rugby Club Sneek. Marten is 50 jaar en werk als technisch manager bij Circulus-Berkel in Apeldoorn. Hij heeft zo’n 15 jaar actief rugby gespeeld en is nu als penningmeester en referee actief bij Rugby Club Sneek

Rugby is voor mij niet alleen sport, het is een lifestyle.

Dinie Visser

Secretariaat

Dinie heeft in het verleden voor meerdere verenigingen en organisaties bestuurlijke rollen vervult. Met haar achtergrond in de watersport (roeien en skutsjesilen) is rugby een nieuwe tak van sport.

Hoe meer ik zie en mee maak hoe mooier ik de sport vindt. Ik ben dan ook heel graag de trotse secretaris van de Rugby Club Sneek.

Albert Jan van der Wal

Technische zaken

Albert Jan is de initiator van de ‘nieuwe’ Rugby Club Sneek. Albert Jan heeft ervaring als speler bij Greate Pier en RFC Haarlem. Hij is gretig en gepassioneerd om van Rugby Club Sneek een toon aangevende club in het Noorden te maken.

Als je bereid bent voor elkaar te vechten en samen te werken ontstaan er altijd kansen.’

Ricardo Beynedyka

Algemeen bestuurslid

Ricardo is als oud speler van RC Groningen als een van de eerste nieuwe leden van Rugby Club Sneek gestart. Zijn enthousiasme en toewijding kan de club goed gebruiken.

Ik heb een hoop in mijn leven aan rugby te danken. De werkethiek en het wederzijdse respect in de sport zijn van onschatbare waarde.

Alex Deschaux

Hoofd Jeugd Zaken

Als brandweerman gaat Alex letterlijk door het vuur. Alex is een ervaren rugbyer en bekend in het Noorden vanuit zijn tijd bij Greate Pier. Inmiddels is Alex vader van 4 zoons en richt hij zich op de jeugdopleiding van Rugby Club Sneek.

Gratis proeftraining bij RC Sneek

Hou je van een uitdagende sport? Maar wel samen met een team? Ben je jong of oud, groot of klein, langzaam of snel? Kom dan langs voor een gratis proeftraining en raak verslaafd aan rugby.

Heren dames en jeugd vanaf 5 jaar. Trainen: woensdag en vrijdag Schuttersveld Sneek